Bemutatkozás

Határtalan Történelem Oktató Wittlinger Gabriella

Wittlinger Gabi

Történész, tanár, a Határtalan Történelem megálmodója, alapítója

Külföldön élő magyar szülőként tudom, hogy mennyire nehéz a magyar ismereteket is átadni gyermekeinknek. Mindezt olyan formában, hogy élvezzék és érdekelje őket. Az sem árt ha képességeket fejlesztünk a tanulással és olyan tudást adunk át, ami hasznos lesz számukra.
A Határtalan Történelmet azért hoztam létre, hogy megkönnyítsem a hasonló cipőben járó szülők dolgát.
2018-ban indultak el az első rendszeres történelem foglalkozasok Brüsszelben, amelyek során a külföldi magyar diákok igényeihez alakított élmény alapú órákat szerveztem.
2021-től még 3 állandó szaktanár csatlakozott a Határtalan csapatához miközben egyre több diák csatlakozik hozzánk a világ országaiból.

Órák

Rendszeres Online Órák

Három Hetes Kihívások

Felnőtteknek Töri+

Rendszeres kurzusok

A tanév során két heti rendszerességgel tartott online óráink közül korcsoport (8-18 év) és tematika szerint lehet választani.
A kurzusok akár egymástól függetlenül de egymásra építve, lépcsőzetesen haladva is elvégezhetőek.

Oktatás

A történelem, amellett hogy izgalmas, nagy tanítómester is. Az identitás kialakulásnak az alapköve miközben az emberekről, sorsokról mesél, gondolkodást és szemléletet tanít. A kurzusok anyagának az összeállításánál, az ismeretek átadás mellett, olyan tartalmat alakítottam ki, ami a gyerekek számára szórakoztató és hasznos tudást ad át. Illeszkedik a külföldi magyar gyerekek igényeihez és tudásához.

Megjelenések

Interjú

Előadás

Publikáció

Wittlinger Babriella Fejezetek a magyar és belga történelmi kapcsolatokról